G&G Flowers

Kwekerij G&G Flowers en WICO Flowers

In 2006 startten Gert en Gerdi van Genderen een gloednieuwe chrysantenkwekerij met de naam G&G Flowers. Dan hoeven we natuurlijk niet meer te vragen waar die twee G’s voor staan.
Ja inderdaad, zegt Gert, maar je mag het van mij ook onthouden als een afkorting van 'Gewoon Goed'. Want hoge kwaliteit is iets wat bij ons een vanzelfsprekendheid is. En wij zijn het enige bedrijf dat de exclusieve rassen Celebrate, Skye, Talitha en Stellini teelt. Niet alleen door de exclusiviteit maar ook door de breedte van ons assortiment willen wij ons onderscheiden in de huidige markt.

Ondernemen zit bij ons zeker in het bloed, zegt Gerdi. Wij zijn een echt familiebedrijf, want ook mijn vader was bloemenkweker (Jac van Wijk van voorheen bloemenkwekerij Jac. J. van Wijk te Gameren). En voor het geval dat de traditie zich voortzet naar de volgende generatie hebben we onze andere kwekerij (Kwekerij Wico Flowers, overgenomen in 2011) alvast naar onze twee oudste zonen genoemd, Wiljo en Jacco. Bij Kwekerij Wico worden momenteel de soorten Euro, Euro Sunny en Skye geteeld.

Al onze producten zijn verkrijgbaar via de veilingen Flora Holland Naaldwijk en Flora Holland Aalsmeer (aanvoernummer 200008 en 200006). Ook bieden wij u de mogelijkheid specifieke orders rechtstreeks geleverd te krijgen. Neem gerust contact met ons op.Contactgegevens

G&G Flowers - Gert van Genderen - Ouwelsestraat 27, 5311 EG Gameren - Tel: 0031-(0)6-53480357 - E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wico Flowers - Gerdi van Genderen - Ouwelsestraat 34, 5311 EH Gameren - Tel: 0031-(0)6-21528321 - E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Assortiment

Onderstaand een overzicht van ons assortiment.